Dette sier våre gjester

Tak for pragtfulde dage hos Jer

Ja, så er vi jo kommet hjem til lille Danmark igen, og føj hvor er her koldt. Vi har et frygteligt snevejr og brandstorm, så vi holder os indendøre, og sidder med ild i brændeovnen, og tænker på de dejlige dage, vi havde hos Jer. Jeg taler for os alle seks, når jeg siger, at det varer endda meget længe før vi bliver færdige med at tale om de pragtfulde dage, vi havde i Hardanger Feriecenter. Hvor har I et dejligt sted, og hvor har I et fuldstændigt fantastisk smukt land.

Ydermere er I to jo et par pragtfulde og søde mennesker, jamen jeg kan slet ikke finde ord. De få dage vi var hos Jer, vil vi med glæde tænke tilbage på i mange år fremover, og på en skala fra 1 – 10 var vores ferieophold hos Jer til mindst 12-14. Tak til Jer begge to, og bliv ikke forbavsede, hvis I ser os en anden gang.

Med ønsket om en rigtig god sommer, slutter jeg her, med hilsener fra os alle seks og endnu en gang 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000 TAK

Anker V. Svendsen
Danmark

Hva synes du?

Vi tar med glede imot både ris og ros.

* = Required FieldWhat is your fullname?Fill in your email addressWhat is your company name?Does your company have a website?Describe our company in a few short wordsWhat do you think about our company?Do you have a photo we can use?


*I agree that this testimonial can be published.