Bygdalarm 2013 – Festivalcamp på Hardanger Feriesenter

Bygdalarm

Bygdalarm 2013: Festivalcamp på Hardanger Feriesenter

Skal du på Bygdalarm 2013? Bygdalarms festivalcamp ligger på Hardanger Feriesenter. Campen er populær, så bestill plass i god tid!

Siden 2007 har Bygdalarm vokst år for år, og i 2012 var det 1500 solgte billetter. Bygdalarm 2013 arrangeres 4.-7. juli. Blant årets navn finner du Stein Torleif Bjella, Blood Command og Hvitmalt Gjerde. Festivalcampen ligger på Hardanger Feriesenter, og det settes opp busser jevnlig som frakter deg til og fra festivalen.

Fasiliteter på campen

På festivalcampen er det sanitæranlegg med dusj og toaletter, TV-stue, kjøkken og mulighet for klesvask. Campen ligger like i fjordkanten og har badestrand, båtutleie og sittegrupper. Les mer om campen

Hytteutleie

Vi tilbyr også hytteutleie. Like ved festivalcampen ligger Nesvika Energihus. De tre husene har plass til 6 personer i hvert hus, og har 3 soverom, kjøkken, bad, vinterhage og utendørs terasse med grill. Les mer om Nesvika Energihus eller gå direkte til booking.

I eikeskogen ovenfor senteret ligger Neshagen Hyttegrend. Her har vi 8 feriehus med plass til inntil 5 personer i hvert hus (+ 1 på sofaen). Hyttene har 2 soverom, åpen kjøkken/stue-løsning og bad. Mange av hyttene har også terasse. Les mer om Neshagen Hyttegrend eller gå direkte til booking.

Vi på Hardanger Feriesenter gleder oss til Bygdalarm!

Bestill teltplass i god til før Bygdalarm

Festivalcampen er populær, og vi anbefaler at du bestiller plass i god tid. For bestilling av teltplass, ta kontakt med bookingansvarlig Henni Toft på booking@hardangerferiesenter.no eller på tlf: 92 05 09 55. Booking av hytter kan gjøres via vår bookingside.

Vis hensyn til andre gjester

Ikke alle våre gjester er festivaldeltakere, og vi ber om at det vises hensyn slik at alle kan få en flott opplevelse. Vanlige ordensregler gjelder, og det skal være rolig mellom 23.00 og 07.00.

Linker

Les mer om festivalen på Bygdalarms nettsider

Kjøp billetter til Bygdalarm på Billettservice