Utsikt til fjordenJonsokbålCaravanpartyInn på campingen

Nesvika Caravanpark – Gjør Hardanger til ditt andre hjem

Nesvika Caravanpark ligger ved fjorden midt mellom Norheimsund og Øystese i Hardanger, ca halvannen times kjøring fra Bergen. Her er det 68 faste plasser for campingvogner med plattform og overbygg til fortelt. Plassene ligger i en skråning slik at alle plassene får utsikt over fjorden.

Caravanparken er åpen hele året og er svært familievennlig.

Nøkkelfasiliteter

  • Kapasitet: 64 fastplasser og 5 korttidsplasser
  • Fremlagt strøm, vann og fibernett
  • Sanitærbygg med toaletter, dusj, klesvask, oppholdsrom og kjøkken
  • Tilrettelagt baderom for rullestolbrukere
  • Tømmerom for bærbart toalett
  • Familievennlig (lekeplass og badeplass)
  • Beboerforening
  • Båthavn med vinterlagring (fastplasseiere har førsterett på båtplass)

Fastplasser til salgs nå:

Fastplass

For å få plass  i caravanparken overtar du en eksisterende plass. Fastplassene selges vanligvis på rot. Det vil si at både campingvogn, plattform og overbygget fortelt selges som én pakke. Selgeren sier da opp sin leieavtale og lyser plassen til salgs. Som kjøper av fastplass inngår du ny leieavtale med Hardanger Feriesenter. Kjøpsprisene for de enkelte plassene varierer etter stand og alder på vogn og platform.

Leieprisen pr. år varierer for tiden mellom kr. 17.000,- og 23.000,- og avhenger av blant annet størrelse på plassen og nærhet til fjorden.

Dersom en vogn skal skiftes ut eller en ny vogn skal på plass må disse som regel heises på plass med kranbil. Det er høydeforskjellene i terrenget som gjør dette nødvendig.

Korttidsplass

Dersom vi ikke har tilgjengelige fastplasser, kan en korttidsplass være et godt alternativ.

Plassene ligger på flatt terreng som gjør det lett for deg å kjøre vognen inn og ut selv. Som leier av korttidsplass har du mulighet til å sette opp midlertidig plattform under forteltet. Denne demonterer du selv ved endt opphold.

Leien faktureres hver 3. måned.

Send din forespørsel om korttidsplass til daglig leder Geirmund Nes på e-post: dagligleder@hardangerferiesenter.no.

Avtroppende foreningsleder holder tale

Nesvika Beboerforening

Nesvika Beboerforening ble opprettet i 1998 og har siden fungert som et bindeledd mellom beboerne i caravanparken og ledelsen ved Hardanger Feriesenter. Hvert år blir det valgt et styre som består av tre personer. De viktigste funksjonene er å være hørings- og diskusjonspartner i forbindelse med endringer og utvikling på plassen, ta seg av disiplinære saker og bidra til å gjennomføre jonsokfeiringen og andre arrangementer.

Retningslinjer er nedfelt i den såkalte “Fellesavtalen”

Priseksempel

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål: Har dere venteliste for å komme inn på fastplass?
Svar:  Nei. Årsaken er at våre caravangjester har anledning til å selge komplette fastplasser direkte. En oversikt over vognplasser til salgs finner du her.

Spørsmål: Hvilken funksjon har Nesvika Beboerforening (NBF)?
Svar: NBF er opprettet som et kontaktorgan mellom beboerne og ledelsen ved Hardanger Feriesenter. Deres viktigste oppgaver er å representere beboernes interesser i forbindelse med utbyggings- og disiplinærspørsmål, delta i utvikling av regelverk og å arrangere sosiale sammenkomster.

Spørsmål: Hva er forskjellen mellom en korttidsplass og en fastplass?
Svar: En korttidsplass er et opphold som strekker seg mellom én uke og tre månender. Se prisliste her. På korttidsplassen har du anledning til å sette opp midlertidig platting under forteltet. Dette må du demontere selv etter endt opphold.
En fastplass er en permanent løsning hvor campingvognen installeres på terasse. Her får du anledning til å bygge tak over forteltet for å unngå snøskader om vinteren. Spikertelt er ikke tillatt hos oss grunnet brannforskrifter.

Spørsmål: Hva koster medlemsskap i Nesvika Beboerforening?
Svar: Medlemsavgiften er Kr 100,- per år.